Il Koala
The Koala Restaurant is based on a solid family management: after twenty years of experience at the helm of the restaurant of a well-known tourist village in Capoliverese, the Censi family together with Chef Giuseppe Basile gave life to this wonderful project in the winter of 2006.
Always ready to welcome you with a smile, availability and commitment to make your every food and wine dream come true.
From 1980
The name Koala is linked to the foundations of the structure: in the early 80's it was a small hotel run by an Australian family but with Capoliveresi roots.
The affection for the name and the link of all Capoliveri with Australia has meant that there was no other choice but to continue with the name Koala.
Our Pasta
Tutta la pasta che serviamo al Ristorante Koala è prodotta da noi.
Utilizziamo esclusivamente materia prima certificata biologica e Italiana.
Studiamo l'abbinamento migliore per ogni piatto di mare o di terra: Tagliolini, Tagliatelle, Maltagliati, Calamarata, Fusilloni, Maccheroncini, Ravioli...
Non possono mai mancare i mitici Bigoli, frutto della tradizione veneta di Maurizio.
I Dolci
La fine del pasto rappresenta un altro capitolo fondamentale della nostra cucina.
I Dolci, tutti rigorosamente fatti in casa, nascono dalle mani sapienti di Antonella.
I Dessert variano in base alla stagione e sono preparati sempre ricercando la genuinità e l'autenticità , con ingredienti di prima qualità e senza utilizzo alcuno di polveri o preparati.
Abbiamo sempre un occhio di riguardo per la tradizione Elbana, non potranno mai mancare i Cantucci e la Schiaccia Briaca!
Passito, Distillates and liqueurs
To conclude the dinner in the best way, we propose not only our liqueurs, but also a wide selection of grappa, cognac, armagnac, calvados, whisky and rum from all over the world.
A menu dedicated to Passito wines, Muffati and spirits to accompany at best a dessert, cheese or the end of the meal.